2008. július 8., kedd

A sor állása

"Lord, give me patience... RIGHT NOW!!"

Ma is küldtem egy blank emailt az ASPC-nek (Adelaide Skilled Processing Centre).
aspc.processing@immi.gov.au és rövid időn belül jön rá egy automata válasz, amely tartalmazza a sorok jelenlegi állását.
Namost, a mi sorunk jelenleg 2007. június 8-nál tart. Az előző blank emailt kerek 3 hete küldtem nekik, akkor június 6-nál tartottak.
Ha ezt a veszett tempót tartják a továbbiakban is, akkor még a végén új orvosi is kell, mert a mostani 2009. február 1-én lejár. Jó lenne, ha bejönne Márknak egy angol, ír netán amerikai munka; hétvégén is megpályázott több állást, várjuk az interjúkat.

A 2007. szeptember 1. után beadott pályázatok sora is ugyanígy áll.
E-lodged: 2007. november 12. (3 hete november 10 volt)
paper lodged: 2007. szeptember 19. (3 hete is ugyanennyi volt)

Arról meg nem is beszélve, hogy van olyan ismerősünk, aki tavaly májusban pályázott először, majd látva a szeptemberi új sor vad megindulását, október közepén újra pályázott. Mindkét pályázatán rég túlhaladt már a sor hivatalosan, mégis hiába kérdeznek rá, hogy mi van már a vízumkérelmükkel, azt a választ kapják, hogy várjanak csak türelemmel.
Azért ez egy picit frusztráló. Nem nagyon, csak egy icipicit.

Hallani viszont pletykákat egy új iroda és új sor nyitásáról - ha ez igaz, akkor akik mostanság fognak még csak pályázni, már alig pár hónap alatt vízumuk lehet.

1 megjegyzés:

housewinner írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.