2009. augusztus 31., hétfő

Az első ovis fotók

Hivatalos fotózás volt az oviban, készültek egyéni fotók és csoportkép is, alul a teljes névsorral. Ilyenkor döbben rá az ember, hogy a "most született" gyermeke már nem is olyan picurka...
Milu minden fotón megszeppent arcot vág, de azért cuki :o)



És a csoportkép (az egyik óvónéni sajnos nem tudott ott lenni, kezelésen volt a fájós hátával)

Mi az óvónéni előtt álló fekete pulcsis, szöszke Jamie anyukájáékkal vagyunk jóban (16 holdas birtokon élnek egyébként, a három fiútestvér ott sosem unatkozik), meg a Milu mellett kettővel álló Bianca anyukájával (aki Görögországban született és pici gyerekként került Melbourne-be, velük egyébként playgroupba is együtt járunk), meg a Milu előtt ülő Jai anyukájával szoktunk még beszélgetni.
A fotókat névre szóló borítékban osztották ki a szülőknek, rajta az árakkal. Választhatsz, hogy megveszed-e az egész csomagot, vagy csak x egyéni fotót (7.50,-/db), esetleg a csoportképet (8.50,-), kell-e az album is 7 dollárért, esetleg van-e, amiből többet is rendelnél. Ami meglepett, az az, hogy az egészet nemhogy fizetés nélkül hazaviheted, de még 2 hét gondolkodási időt is adnak, hogy eldöntsd, mely képeket óhajtod megvásárolni (ami nem kell, azt simán visszateszed a borítékba és leadod) Úgy látszik, nem aggódnak, hogy otthon beszkennelhetném mindegyiket profi minőségben, amit aztán szétküldhetek a családnak emailen, plusz annyit nyomtatok magamnak, amennyit akarok... Jó dolog a bizalom :o)

3 megjegyzés:

vimizo írta...

Ez nálunk is így van, mind3 lányom csoprtjában. Kicsi az esély arra hogy ha a kezedbe adnak képeket, ne kérd.
Tavaly pl Zorkámról 3 féle garnitúrát csináltak, ruhában, kardigánban, meg asszem hajpánttal:) no, ott válogattunk, és volt amit visszavittünk. Hja és 2db 10x13 -as kép, 4 db igazolványkép és 3 db kettő közötti méret 3000.- ft.

vimizo írta...

Milu pedig mindig édes ;)

Agi írta...

Köszi :o))