2009. június 1., hétfő

A meglepetés

Rég lepődtem meg valamin annyira, mint ma, amikor az anyukámtól érkező csomagot kibontottam. Ki találja meg a képen a kakukktojást? :o)

Nem is tudtam róla, eszembe sem jutott, hogy küld nekem, úgyhogy nagy meglepetés volt. Arról nem is beszélve, hogy nem ismerek olyat, akinek valaha sikerült volna téliszalámit hoznia Ausztráliába, ugyanis szigorúan tiltólistás, nagyon figyelnek rá és minden esetben elkobozzák. Sőt, rossz esetben akár meg is büntethetik a címzettet érte, mert neki ezt tudnia kellene.
És lám, itt van, és az ausztrál posta kézbesítette a Milu névnapi és gyereknapi ajándékaival együtt. Nincs lehetetlen... :o)) 
Nagyon szépen köszönöm Anyu, nagyon nagy örömöt szereztél vele!!

4 megjegyzés:

krisz írta...

Biztos a Kiskegyed az, mert ketlem hogy Milu ilyet olvasna! :) (viccelek persze :)

Molnár Ágnes írta...

Imádom ezt a nagyfiút, olyan mosolygós mindig.
Látod az itthoniak nem akarják, hogy kiess az ízekből, mert egy kis otthon, egy kis hazai mindig is meg fogja melengetni a szívedet.
Puszi
Ági,

Thomasson írta...

Szia!
Tök jó a blogotok, nemrég értem a végéhez, és csak azt szeretném mondani, hogy több bejegyzést :) Egyébként aranyos fiatok van :)

Agi írta...

:o) A téliszalámi azóta persze már elfogyott, valami isteni volt :o)
Thomasson: köszi a dícséretet, tudom, hogy az utóbbi időben kicsit hanyagoltam a blogírást, de annyi minden más van, közben pörög az életünk. Igyekszem azért ennél egy kicsit gyakrabban jelentkezni.