2009. március 27., péntek

Az elmúlt hetek

Barátainknak tegnap este sajnos haza kellett utazniuk, de rengeteg élmény, videóanyag és többezer fotó maradt utánuk emlékbe. Csaknem 3 hetet voltunk együtt, nehéz volt a búcsúzás :o(
Igyekeztünk minél aktívabb programokat szervezni, sokat kirándultunk, de így is azt érzem, hogy kevés volt, szinte semmit sem láttak (na nem mintha mi így fél év távlatából akkora tapasztalattal rendelkeznénk)
Fürödtünk a tengerben, etettünk kengurukat, vadon élő papagájokat, több állatkertben is voltunk, meg múzeumokban; többször is voltunk a city-ben, de jártunk vidéki városokban, nemzeti parkokban is, voltunk páfrányerdőben is.
Voltak izgalmak is, például amikor Márkot és barátainkat Cape Schanck-nél csaknem lemosta a sziklákról egyetlen, a korábbiaknál kb. 30x nagyobb, 2 méteres megahullám (ez mellesleg épp a földrengés időpontjában volt) Egyik este meg például egy őrült ausztrál fickót mentettek ki a fiúk a hideg vízből Geelong-ban, aki ott ugrott a vízbe, ahol nem kellett volna és sehol sem tudott kimászni.
Aztán, abban a kiváltságban részesültünk, hogy simogathattunk igazi dingókat... A Healesville Sanctuary-ben voltunk, és a dingók kifutójában észrevettünk egy kígyót ("copperhead" márkájú volt, mint később kiderült, ami biza mérges) Szóltunk a gondozónak, aki azonnal hívta rádión a hüllősöket, akiknek aztán sikerült is befogni a kígyót. Hálából mindannyiunkat (összesen 8-an voltunk!) bekísértek belülre, a dingókifutóba és beengedtek hozzánk 2 dingót, akiket meg lehetett simiznünk... :o))
Annyi fotó készült, hogy lehetetlenség lenne feltenni őket a blogra, de azért egy rövid kis összeállítást csináltunk Nektek! Szuper 2,5 hét volt, már most hiányoztok, Milunak is!



Kedves barátnőm kisfiának, Leventének pedig ezúton is nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk, Móniéknak pedig hatalmas gratula a friss SIR vízumukhoz!! :o)))

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Végre írtatok újra a blogba, már nagyon vártuk!
Gyönyörű képek, majd azért a fotóalbumba is tegyetek párat :)
Millió puszi,
Beus

Gergo Bacskai írta...

Nagyon jó lett ez a képösszeállítás! Teljesen belefeledkeztem olyan jó volt nézni :-)
Ági

meresztengeresz írta...

Nagyon szuperek lettek a képek! Látszik, hogy jól érezték magukat a barátaitok Ausztráliában.

Üdv,
Krisztina

Betti és Gyula írta...

Sziasztok!

Köszönjük az emlékeket és azt a rengeteg örömet, szépséget, amit adtatok nekünk.

Nagyon megható, megkapó és szép összeállítást csináltatok, rettenetesen hiányoztok már most, illetve nagyon hiányoznak a közös percek, kirándulások, séták, nevetések, filmnézések, szóval minden, amit együtt csináltunk.

(Végigsírtuk a videót, olyan szép emlékeket idéztek fel bennünk!)

Addig nem lehet elhinni ezt az egészet, amíg saját bőrödön nem tapasztalod meg!!!

Nagyon köszönjük életünk legnagyobb és legszebb emlékeit, nagyon szeretünk Titeket!

Puszi,

Betti és Gyula

. írta...

Az utóbbi években nem láttam ilyen remek videót. Gyönyörű képek és remek a zene kiválasztása. Mi ez a szám, ki énekli? Írjátok már ide! Gyönyörű!!!
Egyébként ennek a videónak a zene hatalmas plusz töltetet adott, szinte szárnyalt az ember tőle. Köszönöm. Ilyen videó láttán még az is menne au-ba, aki nem akart még eddig. Kösz-kösz !!

Józsi

Agi írta...

Köszönjük szépen mindenkinek, aranyosak vagytok!!

Betti, Gyula: hiányoztok és csak remélni tudjuk, hogy egyszer jöttök még felénk.. :o)

Józsi: Hans Zimmer - Gladiator soundtrack, a szám címe pedig "Now we are free" (azt ki is írtuk az elejére). Valahogy ideillőnek találtuk... :o)

. írta...

Köszi Ági! Korábban amikor megnéztem a Gladiátor című filmet akkor fel sem tűnt ez a zene. Úgy látom, hogy a gyönyörű képeitek kellettek ehhez.

Józsi

Kriza írta...

ez nagyon szép volt. már egy ideje olvasgatom a blogotokat, mint egykor Sydney-ben lakó magyar mindig nagy-nagy honvággyal nézem az ausztrál képeket, meghalok ezekért a színekért..., most meg ráadásul kiderült, hogy a lányom legjobb barátja az oviban az unokaöcsétek, így pláne idejárok :-)
Kriszta

Agi írta...

Priscilla: kicsi a világ... :o) Adnál nekem egy elérhetőséget? :o)

Kriza írta...

hogyne :-)
anyoskriszta at t-email.hu

Ciculika írta...

Drága Barátném! Végre ideértem... Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket!!! Millió puszi, Zsu

Unknown írta...

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Nektek!

Ágikának sok locsolót :-), Milunak és Márknak sok piros tojást!

Millió puszi Jordániából!

Orsi

Agi írta...

Tündérek vagytok, köszi szépen!! :o))