2009. február 1., vasárnap

Enyhülés

Köszönjük az érdeklődő emaileket, teljesen jól vagyunk, és a bozóttüzek is elkerültek minket. Mára már csak 31 fokot jósolnak, de már lassan dél van, és még mindig csak 25 fok van kint :o))
Sőt, ma hajnalban már arra ébredtem, hogy fázom... :o) Még most is elég nagy szél fúj kint és mára már esőt is mondanak (amúgy egész héten 30 fölött lesz a hőmérséklet)

Tegnap késő délután lemerészkedtünk a tengerhez. Utoljára hétfőn, az Australia day-en voltunk a tengernél (nincs az a naptejfaktor, amivel a 43-45 fokokban 5 percnél tovább hajlandó lettem volna a szabad levegőn tartózkodni), úgyhogy Milu már nagyon be volt sózva, hogy tengerpartra szeretne menni. Ezúttal egy számunkra új partszakaszra mentünk (Mentone). 

Kíváncsiak voltunk, mennyire lesz meleg a víz az elmúlt napok hatására. Aztán megláttuk az óriási hullámokat és egyszerre kérdeztük, hogy egész biztos, hogy mi most fürödni szeretnénk? A meleg víznek tutira lőttek, ekkora hullámzás már rég lehűtötte.
És jött a meglepi, a víz ugyanis még így is kifejezetten meleg volt, szerintem legalább 28 fokos!! Rengetegen voltak, és az este közeledtével egyre többen jöttek. És kivétel nélkül mindenki olyan simán ment bele a tengerbe, mint otthon a fürdőkádba, olyan meleg volt a víz. Fantasztikus volt, egészen naplementéig maradtunk és egész végig fürödtünk, nagyon jól esett. 






Ezt a gyöngyszemet meg már többször is láttuk, de tegnap meg is álltunk lefotózni. A képek önmagunkért beszélnek... úgy látszik, itt tényleg mindent lehet.



Nincsenek megjegyzések: