2009. január 13., kedd

Melbourne belvárosában

Tegnap a lányokkal (és összesen 6 gyerekkel :o) a belvárosban kirándultunk. Milu legnagyobb örömére ráadásul vonattal mentünk be. Annyira jó, hogy ilyen egyszerű dolgoknak is mennyire tudnak örülni :o)

Eddig csak autóval jártunk bent, úgyhogy igazából most először volt alkalmam igazán érezni a belváros hangulatát, pezsgését és valami fantasztikus volt. Melbourne gyönyörű szép, ezt tényleg látni kell élőben is.
Természetesen felmentünk a Yarra partján álló Eureka toronyba is, ami a maga 300 méterével és 92 emeleltével a világ legmagasabb lakóépülete (a Q1 a Gold Coast-on valamivel magasabb, viszont emeletszámban alulmarad az Eureka toronytól)
A látogatók a 88. emeletre mehetnek "csak" fel (másodpercek alatt fent van a lift, füldugulás garantált :o), és innen lehet megcsodálni Melbourne-t (360 fokos panorámát nyúlt, teljesen körbe lehet sétálni) 







Lélegzetelállító volt. Utána fagyiztunk egyet, majd hajóra szálltunk - a gyerekek persze ezért is odáig voltak :o) Képek itt

És mára ez volt az utolsó, az 5. bejegyzésem :o) Juditom, írok majd az 5 könyvről is, amint legközelebb lesz egy kis időm. (még a "7 dolog, amit még nem mondtál el magadról" játékkal is adós vagyok, de hát ez legyen a legnagyobb problémám az életben, hogy ritkán ülök huzamosabb ideig a számítógép előtt :o)

3 megjegyzés:

Molnár Ágnes írta...

Helló
Csodálatos helyeken jártok, és ahogy leírod egyre inkább kívánkozik az ember egy ilyen életbe, ahol a BIZALOM ennyire értékes dolog.
Millió puszi, és most is mint mindig nagyon hiányoztok.
Ági,

Unknown írta...

sziasztok!

az utobbi napokban a ti blogotokon élek,elejétöl olvastam és most értem a végére.nagyon élvezetes volt!utolag is gratulálok mindenhez,vizumhoz,álláshoz,házhoz,kocsihoz és csak igy tovább!nagyon irigyellek ám titeket :) az álmaimat élitek :) bár én is kint lehetnék már,de az még sok év :(
továbbiakban is sok sikert nektek!

Ildi,Bp

Agi írta...

Ágica, millió puszit küldünk, remélem minél hamarabb tudunk talizni, várunk Titeket szeretettel :o)

Ildi: Köszi szépen, szurkolunk Neked is, hogy valóra váljon az álmod! :o)