2009. január 13., kedd

Homokszobrok

Vasárnap Kriszék homokszobor-kiállításra invitáltak minket Frankston-ba, ami egy kis városka a tengerparton, tőlünk kb. fél órányi autóútra. Nagyon jól éreztük magunkat, és a szobrok is fantasztikusak voltak. 
Volt bemutató, ahol ki lehetett próbálni ezt a speciális agyagszerű homokot, meg kézműves rész is volt, ahol kis üvegeket lehetett megtölteni mindenféle színes homokkal, meg mini markolók a gyerekeknek (2 dollár bedobásával, rendesen tudtak ásni vele, mozgatható volt a markoló része) Milu nagyon élvezte :o)

Pár kép a kiállításról, a többi itt található.





A kiállítás után tengerpartoztunk egy kicsit, Milu gödröt ásott a parton, amiben aztán rendületlenül hordta a tengerből a vizet :o) A frankston-i tengerpart pedig tényleg gyönyörű.

Utána még átmentünk Kriszékhez, akik a belvároshoz közelebb, egy nagyon szép kertesházas övezetben élnek, mindössze valami 3,5 km-re a tengertől. Egy régebbi téglaházban laknak (de szép is ez a szó errefelé, hogy "tégla"...), amit gyönyörűen megcsináltak, és makulátlanul rendezték be, az egész valami álomszép. Ahogy Kropiéké is, velük is nemrég találkoztunk most először úgy, hogy Kropi és Márk is ott voltak :o) 
Évek óta olvasom a blogjaikat, néztem a fotóikat és most olyan, mintha valami valóra vált álomba csöppentem volna.

Nincsenek megjegyzések: