2008. december 2., kedd

Melbourne Zoo

Szombaton ellátogattunk a Melbourne Zoo-ba, ugyanis Márk cége ide szervezte a karácsonyi partit. Persze órákkal korábban kimentünk, hogy legyen idő alaposan körülnézni :o)
Taskóék sokszor eszünkbe jutottak, hogy milyen jó lenne ha ott lennének, na és a Simon család, Simon Ádám biológuspalánta :o)
Fotók itt találhatóak, de azért pár képet ide is felteszek.

Milu odáig volt a homokozós részért:


Orángután:

Egy nyári Mikulás (kicsit megtépett csizmaprémmel):

Tegnap este pedig Judit barátnőm hívott, hogy nézzünk ki, mosolygó arc van az égen! Nálunk akkor még nem sötétedett, úgyhogy várni kellett, de aztán fölöttünk is feltűnt az égen a vigyor, szenzációs volt!!! Ebben az országban, ahol eleve mindenki mosolyog, miért ne mosolyogna az ég is?? :o)
Nagy élmény volt, hogy semmi más nem volt az égbolton, csak ez a mosolygó arc (amit Márknak sikerült ilyen jól megörökítenie):

Itt pedig mások fotói láthatók a jelenségről.

4 megjegyzés:

JuditAu írta...

Hé, én azt hittem Te fotóztál, nem a Márk! Na mindegy, akkor is tök jó a kép! :) Meg a többi is! Valóban tök szép Melbourne, tényleg sokkal európaibb, mint Brisbane...

Névtelen írta...

Hű, tényleg jó lenne ott lenni, de reméljük egyszer majd erre is sor kerül! :) A gyerkőcöknek nem merem mutogatni a képeiteket, mert amióta látták Milut a tengerparton, folyton oda akarnak menni! :)
Ja, és tessék tekiket is fotózni! ;)

Taskóék

Molnár Ágnes írta...

Elhanyagoljátok a blogot, tessék írni, mert nagyon szeretnénk tudni rólatok.
Millió Puszi
Ági,

Névtelen írta...

Egyetértek a felettem szólóval.

Üdv.:

Lacus