2008. február 9., szombat

Két új hír

Rohanásban vagyunk, így csak egy nagyon gyors bejegyzés:

Először is ma reggel Zoli email-je fogadott, megérkezett a várva-várt visszaigazolásunk!! (5 hónap 18 nap után) Annyira örültünk neki!!
3 hónap elteltével egy elő-visszaigazolást már kaptunk, az csak egy sima kis email volt, ez viszont a rendes visszaigazolás, komoly 7 oldalas pdf dokumentum minden hasznos tudnivalóval, ÉS ami a legfontosabb: ügyirat-számmal! Most már nem csak egy érintetlen akta vagyunk egy polcon a többi között, hanem átkerültünk egy másik polcra, hogy ott várjunk hónapokat ügyintézőre - igen, sokkal jobb :o))
Nagyon vártuk már a visszaigazolást, folyamatosan a timeline-t nézem, már lassan kívülről tudom, hogy a brazil, a holland, a román, a dél-afrikai meg a többi pontosan mennyi várakozási idő elteltével milyen fázisban tart/tartott. Úgy kalkuláltam, hogy a héten (vagy legkésőbb a jövő hét elején) nekünk is biztos megküldik, így az elmúlt napokban kivételesen már ki sem kapcsoltam éjszakára az egyik számítógépet, hogy reggelente - Zoli levelére várva - még azzal se menjen fölöslegesen az idő, amíg a gép magához tér. Tudom, ez már szinte kóros :o) de annyira mennénk már...
El tudom képzelni, hogy mit érezhetnek Ildiék meg Nikiék, akik velünk ellentétben már a küszöbön állnak... nekik akármelyik nap jöhet a jó hír, hogy megvan a vízum! Izgi... :o)

A másik mai hír: ma reggel 10-kor átvették Sydney-ben az orvosi papírjainkat! :o) Egyébként már 3. napja Sydney-ben van a csomag, csak fennakadások voltak a vámon. Böröcz doktor kedden felhívott minket és bediktálta az UPS tracking numbert, így folyamatosan nyomon tudtuk követni, épp hol tart a kézbesítés.

Mindenkinek kellemes, napsütéses-kirándulós hétvégét kívánunk! :o)

Nincsenek megjegyzések: